Poziv – Završna konferencija projekta Zdravstveni opservatorij & 3. sajam zdravstvenih inovacija

S velikim zadovoljstvom pozivamo vas na Završnu konferenciju projekta Zdravstveni Opservatorij i Sajam zdravstvenih inovacija! 🙂

Ljubazno vas molimo da svoje sudjelovanje potvrdite putem prijavnog obrasca https://forms.gle/2kTTB2JgbuP3PZZP7 najkasnije do ponedjeljka, 23. listopada, a za sve zainteresirane koji nisu u mogućnosti sudjelovati uživo, bit će dostupan prijenos uživo putem Facebook stranice Udruga Krijesnica.


*Tijekom cijelog događanja, bit će osiguran simultani prijevod programa na hrvatski znakovni jezik.

Ova dva događanja održat će se u utorak, 24. listopada 2023. godine s početkom u 14:30 sati u HUB385 u Ulici Franje Petračića 6 u Zagrebu.

Na Završnoj konferenciji predstavit će se ostvareni rezultati i postignuća projekta Zdravstveni opservatorij te planovi budućeg djelovanja i nastavka suradnje naše tematske mreže. Nakon toga, uslijedit će pauza za ručak i druženje sudionika. Na Sajmu zdravstvenih inovacija predstavit će se nekoliko inovacija u zdravstvu s fokusom na razvoj informatičkih rješenja te u sklopu panela raspraviti o važnosti poticanja inovacija u zdravstvu, kao i prilikama i izazovima suradnje javnog, privatnog i civilnog sektora u njihovu razvoju.

#zdravstveniopservatorij