Javni poziv inovatorima u zdravstvu za dostavu primjera inovacija ili dobrih praksi u zdravstvu – 3. Sajam zdravstvenih inovacija

Pozivamo inovatore (udruge, studenti, inovatori iz različitih sektora) da prijave svoje inovacije ili dobre prakse u zdravstvu putem prijavnog obrasca koji se nalazi na sljedećem linku: PRIJAVNI OBRAZAC

Vaše prijavljene inovacije ili dobre prakse biti će predstavljene na 3. Sajmu zdravstvenih inovacija koji će se održati 24. listopada, u HUB-u 385, a vrijeme ćemo objaviti naknadno. 

To je izvrsna prilika da široj javnosti pokažete svoje inovacije i dobre prakse. Vaše izlaganje o vašoj inovaciji ili dobroj praksi uključivati će usmeno izlaganje kao i tisak vaše inovacije ili dobre prakse na posteru ili pingvinu

Ovo je prilika da se inovacije u zdravstvu prezentiraju javnosti, a da one u budućnosti postanu dio integriranog, personaliziranog i multidiscipliniranog hrvatskog zdravstva sa pacijentom u središtu.

VAŽNO: Posebno nas zanimaju inovacije i dobre prakse koje doprinose boljoj organizaciji dostupnosti usluga u zajednici, zaštiti ranjivih skupina, unaprjeđenju komunikacije između liječnika i pacijenata te udruga i njihovih korisnika, zdravstvenoj edukaciji građana ili boljoj raspodjeli troškova u zdravstvu.

O Zdravstvenom opservatoriju:

Opći cilj projekta Zdravstveni opservatorij je jačanje kapaciteta organizacija civilnog društva za postizanje učinkovitog dijaloga s javnom upravom, socijalnim partnerima i znanstvenim visokoobrazovnim institucijama u oblikovanju i provođenju reformi koje doprinose jednakopravnosti građana u pristupu kvalitetnoj zdravstvenoj zaštiti te očuvanju i razvoju javnog zdravstvenog sustava.

Nositelj projekta je Udruga Krijesnica, partneri su 4 znanstvene visokoobrazovne institucije: Medicinski fakultet u Zagrebu, Pravni fakultet u Zagrebu, Pravni fakultet u Rijeci i Ekonomski fakultet u Rijeci; 13 organizacija civilnog društva:  Zaklada SOLIDARNA, Dravet sindrom Hrvatska, Centar za zdravo odrastanje Idem i ja, Koalicija udruga u zdravstvu, RODA – Roditelji u akciji, Hrvatski forum protiv raka dojke Europa Donna, Zaklada Nora Šitum, Udruga Terra, Hrvatski Cochrane, Savez društava multiple skleroze Hrvatske, Udruga za djecu s teškoćama u razvoju Zvončići, Udruga Kolibrići i Hrvatska mreža za ruralni razvoj i jedan socijalni partner: Samostalni sindikat zdravstva i socijalne skrbi. Uključeno je i 11 pridruženih članica mreže  – Volonteri u palijativnoj skrbi La Verna, Hrvatska udruga IBCLC savjetnica za dojenje, Hrvatski savez udruga cerebralne i dječje paralize, Medicinski fakultet Sveučilišta u Rijeci, Udruga za promicanje mentalnog zdravlja Feniks Split, Udruga roditelja djece s oštećenjem vida i dodatnim teškoćama u razvoju Oko, DEBRA, društvo oboljelih od bulozne epidermolize, Udruga za unapređenje kvalitete življenja LET, Zaklada Zora, Hrvatski savez za rijetke bolesti i Koalicija za rad sa psihotraumom i za mir Vukovar.

 Više na: https://zdravstveniopservatorij-krijesnica.hr/

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Preskoči na sadržaj