Predstavljanje Health IT Akademije na Sajmu zdravstvenih inovacija

Na Sajmu zdravstvenih inovacija koji će se održati 24. listopada u HUB385, biti će predstavljena Health IT akademija Poduzetničkog centra Krapinsko zagorske županije.

Više o ovoj inovaciji saznajte na: https://poduzetnickicentar-kzz.hr/

Poduzetnički centar Krapinsko-zagorske županije provodi edukacije i osposobljavanja pod nazivom Health IT akademija na kojima polaznici stječu stručna znanja na području informatičkih tehnologija i zdravstva. Stečena znanja im daju priliku da pronađu radno mjesto u tvrtkama koje rade na informatičkim rješenjima za zdravstveni sustav, u samom zdravstvenom sustavu ili za pokretanje vlastitog poslovanja.

Polaznici Health IT akademije mogu postati osobe i koje nemaju informatičko zvanje već interes za informatičke tehnologije i vide svoju priliku za osobni razvoj i zapošljavanje u brzorastućem sektoru IT industrije s posebnim fokusom na zdravstvo.

Uz stručne predavače, predavanja održavaju predavači iz partnerskih institucija, ustanova i tvrtki koje izrađuju i implementiraju informatička rješenja za zdravstvo.

Polaznici Health IT akademije osim stjecanja teoretskih znanja imaju praksu i rade na IT rješenjima.

Ukoliko još niste potvrdite svoje sudjelovanje putem prijavnog obrasca https://forms.gle/2kTTB2JgbuP3PZZP7 najkasnije do ponedjeljka, 23. listopada, a za sve zainteresirane koji nisu u mogućnosti sudjelovati uživo, bit će dostupan prijenos uživo putem Facebook stranice Udruga Krijesnica.

*Tijekom cijelog događanja, bit će osiguran simultani prijevod programa na hrvatski znakovni jezik.

Sajam zdravstvenih inovacija organizira Udruga Krijesnica, a u sklopu projekta Zdravstveni Opservatorij.

#zdravstveniopservatorij

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Preskoči na sadržaj