Dokumentarni film „Budi uz mene“ dostupan na YouTube-u!

Dokumentarni film o palijativnoj skrbi „Budi uz mene“ snimili smo kako bismo približili ovu važnu tematiku široj javnosti i osvijestili potrebu za većom dostupnošću usluga iz domene palijativne skrbi.

Palijativna skrb u filmu prikazana je kroz perspektive dionika koji su aktivno uključeni u pružanje skrbi (liječnici, medicinske sestre, psihoterapeuti, članovi obitelji i pacijenti, volonteri i predstavnici udruga) s naglaskom na ključne značajke palijativne skrbi poput holističkog pristupa u pružanju skrbi, uključenosti obitelji i značajne uloge civilnog društva i volontera u osiguravanju potrebne podrške.

📍 Pogledajte dirljive životne priče i svjedočanstva zajedništva, predanosti i uzajamne podrške između obitelji i oboljelih, liječnika, medicinskih sestara, volontera i predstavnika udruga na YouTube kanalu udruge Krijesnica: https://www.youtube.com/watch?v=IH1JHU-jkYQ&t=1334s

U snimanju filma sudjelovali su udruga Krijesnica, udruga Kolibrići, Udruga za palijativnu skrb Split, Udruga La Verna, Zavod za pedijatrijsku onkologiju i hematologiju s dnevnom bolnicom „Mladen Ćepulić“ Klinike za dječje bolesti Zagreb i Zavod za integriranu i palijativnu skrb KBC-a Rijeka.

Film je snimljen u sklopu EU projekta Zdravstveni opservatorij pod vodstvom udruge Krijesnica. Redateljica filma je Irena Škorić.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Preskoči na sadržaj