Loading Događaji
Svi Događaji Završna konferencija projekta Zdravstveni opservatorij & Sajam zdravstvenih inovacija
  • Ovaj događaj je prošao.
Vizual Za Sve
:

Završna konferencija projekta Zdravstveni opservatorij & Sajam zdravstvenih inovacija

2023.10.24. @ 14:00 - 18:00
HUB385
S velikim zadovoljstvom pozivamo vas na Završnu konferenciju projekta Zdravstveni Opservatorij i Sajam zdravstvenih inovacija! 🙂
Ljubazno vas molimo da svoje sudjelovanje potvrdite putem prijavnog obrasca https://forms.gle/2kTTB2JgbuP3PZZP7 najkasnije do ponedjeljka, 23. listopada, a za sve zainteresirane koji nisu u mogućnosti sudjelovati uživo, bit će dostupan prijenos uživo putem Facebook stranice Udruga Krijesnica.
*Tijekom cijelog događanja, bit će osiguran simultani prijevod programa na hrvatski znakovni jezik.
Ova dva događanja održat će se u utorak, 24. listopada 2023. godine s početkom u 14:30 sati u HUB385 u Ulici Franje Petračića 6 u Zagrebu.
Na Završnoj konferenciji predstavit će se ostvareni rezultati i postignuća projekta Zdravstveni opservatorij te planovi budućeg djelovanja i nastavka suradnje naše tematske mreže. Nakon toga, uslijedit će pauza za ručak i druženje sudionika. Na Sajmu zdravstvenih inovacija predstavit će se nekoliko inovacija u zdravstvu s fokusom na razvoj informatičkih rješenja te u sklopu panela raspraviti o važnosti poticanja inovacija u zdravstvu, kao i prilikama i izazovima suradnje javnog, privatnog i civilnog sektora u njihovu razvoju.
Poziv
Datum:
2023.10.24.
Vrijeme:
14:00 - 18:00
HUB385
Franje Petračića 6
Zagreb, 10000 Croatia (Local Name: Hrvatska)

Organizatori

For Favicon
Zdravstveni Opservatorij
Cropped Logo 01
Krijesnica

Događaj Navigation

Preskoči na sadržaj