Loading Događaji
Svi Događaji Poziv na premijeru filma o palijativnoj skrbi “BUDI UZ MENE”
  • Ovaj događaj je prošao.
Image001
:

Poziv na premijeru filma o palijativnoj skrbi “BUDI UZ MENE”

2023.07.07. @ 19:00 - 21:30
Kaptol Boutique Cinema

Pozivamo Vas na premijeru dokumentarnog filma o palijativnoj skrbi “BUDI UZ MENE” koji kroz medicinsku, korisničku, njegovateljsku i volontersku prizmu nastoji približiti ovu važnu problematiku širem auditoriju. Palijativna skrb prikazana je u filmu kroz perspektive dionika koji su aktivno uključeni u pružanje skrbi s ciljem osvješćivanja i senzibilizacije javnosti, te prikaza nekoliko ključnih elemenata palijativne skrbi poput holističkog pristupa u pružanju skrbi, uključenosti obitelji i značajne uloge civilnog društva i volontera u osiguravanju adekvatne podrške.

Film je snimljen u sklopu projekta Zdravstveni opservatorij pod vodstvom Krijesnice – udruge za pomoć djeci i obiteljima suočenim s malignim bolestima. Redateljica filma je Irena Škorić. Trailer filma možete pogledati na web stranici Zdravstvenog opservatorija.

Nakon projekcije filma, bit će prilike za raspravu i komentare iz publike, kao i za predstavljanje javnopolitičkih smjernica o razvoju pedijatrijske palijativne skrbi u Hrvatskoj koje će predstaviti prof. soc. ped. Gordana Šimunković s Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci.

Molimo Vas da obavezno ispunite obrazac o potvrdi dolaska najkasnije do 5. srpnja kako bismo Vas mogli dodati na listu uzvanika i osigurati mjesto u kino dvorani.

Datum:
2023.07.07.
Vrijeme:
19:00 - 21:30
Kaptol Boutique Cinema
Nova Ves 17
Zagreb, 10000 Croatia (Local Name: Hrvatska)

Organizator

Cropped Logo 01
Krijesnica

Test organizator description.

+385 (0) 1 3770 022
krijesnica@krijesnica.hr

Događaj Navigation

Preskoči na sadržaj